top of page
renovatieproject

projecten op maat van jouw bedrijf 

interieurfotografie, vastgoedfotografie en het operationeel beheer van je sociale media kanalen vormen de basis van studio vedette. maar ik ondersteun je ook graag met productfotografie en portretfotografie. voor elke aanvraag kan een op maat gemaakt pakket worden samen gesteld. 

wil je jouw (interieur) producten vakkundig op beeld laten zetten? je producten in een setting laten fotograferen? 

of wil je jezelf en je zaak in de kijker zetten?

maak je zelf (interieur) producten of verkoop je interieur producten in een offline of online winkel? ik help je graag verder met het aantrekkelijk in beeld brengen van deze producten. 

ik geef er de voorkeur aan de producten in een setting te fotograferen, en vermijd liever packshot beelden (foto's waarbij het product enkel op een witte achtergrond staat) . indien gewenst, is packshot fotografie wel mogelijk, maar enkel als aanvulling op een 'standaard' productshoot. ik geloof er immers in dat producten veel beter verkopen als ze in een mooie en aantrekkelijke setting worden gefotografeerd. 

met portretfotografie bezorg ik je graag mooie scherpe beelden, van jezelf - en je team. super handig om jezelf online voor te stellen bij je klanten! 

contacteer me gerust geheel vrijblijvend - ook als je andere plannen hebt, die niet noodzakelijk binnen mijn standaard aanbod vallen.  

ik luister graag naar je wensen en bekijk heel graag mijn mogelijkheden. uiteraard volledig vrijblijvend en gratis - ontmoeten we elkaar binnenkort? 

bottom of page