top of page

over mij

ik ben sharon, het gezicht achter studio vedette. 

ik studeerde psychologie, werkte 10 jaar in human resources, en koos recent voor een carrière switch; 

‘iets’ doen met mijn passie en kennis van fotografie, interieur en mijn oog voor styling werd onvermijdelijk. ik schoolde me bij, een idee werd een concreet ontwerp... en zo ontstond studio vedette! 

6 jaar geleden kocht ik mijn eerste professionele fototoestel, en volgde een reeks opleidingen. ik experimenteerde eerst volop op mijn eigen kinderen, en snel daarna begonnen de aanvragen van vrienden en familie om hun gezin in beeld te brengen… ik groeide als fotograaf, én ontdekte mijn liefde voor interieur fotografie. ik schoolde me verder bij en investeerde in materiaal dat onontbeerlijk is als binnenhuis fotograaf.

 

samen met mijn man renoveerden we onlangs een sixties woning. bij onze zoektocht naar de juiste afwerking, moesten er heel wat keuzes gemaakt worden. ik ging op zoek naar foto's van verwezenlijkte projecten bij de verschillende leveranciers. ik had graag een idee wat hun bedrijf zou kunnen aanleveren, hoe hun eindwerk er uit ziet.. en hoe aantrekkelijker de beelden, hoe meer het aansprak om voor die leverancier te kiezen. 

maar het viel me ook op dat er zo veel mooie producten, projecten, realisaties en vakmanschap niet de spotlights krijgen die ze verdienen.

enerzijds doordat deze bedrijven en ondernemers onvoldoende digitaal aanwezig zijn. aan de andere kant ook door het ontbreken van professionele foto’s van volledig afgewerkte projecten, mét oog voor styling en details. 

 

ik ben er van overtuigd dat ondernemers méér klanten kunnen aantrekken, door op deze 2 luiken in te zetten, en zo is studio vedette ontstaan.

de keuze om samen met fotografie, ook het social media pakket in het aanbod te steken, is er gekomen zodat ik echt een totaalpakket kan aanbieden. 

door deze 2 expertises onder 1 dak te zetten, wil ik het voor mijn drukbezette klanten nòg makkelijker maken.

 

met mijn vakkennis van fotografie en het digitale luik, creëer ik voor mijn klanten hun digitale visitekaartje, en geef ik hun werk visibiliteit.

zodat die volgende bouwers of verbouwers deze keer wél met hen in zee gaan, na het zien van een aantrekkelijke foto van een gerealiseerd project op instagram ;-)

 

wil je jouw vakmanschap ook in de kijker zetten?

contacteer me gerust geheel vrijblijvend, en samen bekijken we wat studio vedette voor jou en je bedrijf kan betekenen.

interieurfotograaf brasschaat antwerpen_
bottom of page